flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

20 вересня 2017 року проведено виробничу нараду з працівниками апарату суду

20 вересня 2017, 17:50

20 вересня 2017 року керівник апарату  Слободянюк С.С. провела виробничу нараду з працівниками апарату суду.

Керівник апарату  Слободянюк С.С.  проінформувала працівників апарату суду  про результат якості  статистичного звіту за 1 півріччя 2017 року, надала  рекомендації по підготовці до  звітності  в наступні звітні періоди, звернула увагу на дотриманні трудової дисципліни,  на дотриманні вимог Інструкції з діловодства  при виконанні службових обов’язків, довела до відома інформаційні листи від ТУ ДСА України в Вінницькій області та від  інших установ та організацій.

Консультант суду Бабенков Г.Г  стисло,  доступно, інформативно надав інформацію про зміни в чинному законодавстві та розповів про  свої висновки під час  проходження навчання  по підготовці спеціалістів судової статистики місцевих та апеляційних судів  в період з 11 по 13 вересня 2017 року  в Національній  школі суддів України.

Консультант  суду (по роботі з персоналом)  Микитюк І.С. довела до відома працівників апарату додаткову інформацію (нагадування) про подання суб’єктами декларування, як декларацій при звільненні, так і після звільнення у наступному після звільнення році.

Старший секретар суду Сидорук В.В. та секретар суду Казьмірук О.В. надали  свої пропозиції щодо покращення роботи.

За результатами проведеної наради прийнято відповідне рішення.

Керівник апарату суду                                                                                           С. Слободянюк