flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги суб’єктів виборчого процесу з перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 30 квітня 2017 року

27 квітня 2017, 16:35

 

Згідно Постанови Центральної виборчої комісії від  24 січня 2017 року № 6  «Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів», на неділю, 30 квітня 2017 року, призначені перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів по Якушинецькій  сільській об’єднаній територіальній громаді (села Якушинці, Зарванці, селище Березина), Майданська сільська рада (села Майдан, Слобода-Дашковецька), Ксаверівська сільська рада (села Ксаверівка, Лисогора)).  

З 11 березня 2017 року оголошено початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.  

Роботу Вінницького районного суду під час виборчого процесу, в тому числі у вихідні дні та в день голосування, з початку виборчого процесу організовано таким чином, щоб забезпечити прийом і розгляд документів щодо підготовки та проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних голів, позовних заяв, скарг та звернень виборчих комісій у строки та спосіб, установлені Законом.

Для забезпечення судового захисту прав учасників виборчого процесу Вінницький районний суд Вінницької області  буде працювати за особливим  графіком, встановленим на цей період. Приймання документів і справ, пов’язаних виключно з виборчим процесом, здійснюватиметься як у робочий час – з 9.00  год. до 18 .00 год. (у п’ятницю – до 16.45), так і в вихідні дні 29.04.2017 по 30.04.2017 з 8-00 год. по 24-00 год.