flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнення про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Вінницькому районному суді Вінницької області за І квартал 2021 року

09 липня 2021, 16:58

У суді проведено узагальнення за результатами розгляду запитів на отримання публічної інформації відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Розгляд запитів на інформацію у Вінницькому районному суді Вінницької області  здійснювався відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Протягом І кварталу 2021 року на розгляд до Вінницького районного суду Вінницької області надійшло 4 запита від фізичних осіб  на отримання публічної інформації.

Запити стосувалися наступної інформації:

- щодо надання завіреної належним чином фотокопії суддівського посвідчення, присягу судді, Подання Вищої ради правосуддя до Президента України про призначення вперше на посаду судді, Указу Президента України про призначення на посаду судді, Постанову про обрання  суддею відносно судді Шевчук Любави Павлівни;

- щодо атестації робочих місць за умовами праці;

-  щодо надання інформації про розмір премій та надбавок за період січня 2021 по лютий 2021 включно;

-  щодо надання завірених належним чином копій нормативно-правових актів та документів які стосуються Вінницького районного суду Вінницької оласті. Упродовж звітного періоду оскарження рішень, дій чи бездіяльності Вінницького апеляційного суду як розпорядника публічної інформації, не встановлено.

 За результатами розгляду на всі запити надано відповіді у письмовій формі із відповідними роз’ясненнями та згідно Закону України «Про доступ до публічної інформації».

  

 Консультант суду                                                                              В.О. Атаманюк