flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнення про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Вінницькому районному суді Вінницької області за ІІ квартал 2020 року

17 серпня 2020, 16:50

Узагальнення про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Вінницькому районному суді Вінницької області за ІІ квартал 2020 року

 

 У суді проведено узагальнення за результатами розгляду запитів на отримання публічної інформації відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Розгляд запитів на інформацію у Вінницькому районному суді Вінницької області  здійснювався відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Протягом ІІ кварталу 2020 року на розгляд до Вінницького районного суду Вінницької області надійшло 7 запитів від фізичних осіб на отримання публічної інформації.

Запити стосувалися наступної інформації:

-   про надання інформації про вжиті заходи у суді щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2;

- щодо надання інформації про розмір премій та надбавок за І квартал 2020 року.

- щодо надання інформації про кількість суддів першої інстанції, кількість суддів першої інстанції для яких до базового розміру посадового окладу додаткового застосовується регіональний коефіцієнт 1,1; 1,2; 1,25. Скільки суддів першої інстанції отримує доплату за перебування на адміністративній посаді голови суду в розмірі 10%, та скільки суддів першої інстанції  отримує доплату за перебування на адміністративній посаді заступника голови суду в розмірі 5%.

- щодо надання інформації стосовно роботи судів, суддів, служби судової охорони та витрат на оплату їхньої роботи.

- щодо надання інформації про перелік суддів відповідно до штатного розпису.

- щодо надання скан-копії наказів про призначення судді на посаду, надання скан-копій штатних розписів у період з вересня 2017 року по травень 2019 року, надання скан-копій про про виплату премій суддям за період з вересня 2017 року по травень 2019 року.

- щодо надання інформації про порядок допуску  осіб у приміщення суду  в період карантину, про порядок прийому громадян суддями в період карантину, про проведення особистого прийому громадян під час карантину.

За результатами розгляду на всі запити надано відповіді у письмовій формі із відповідними роз’ясненнями та згідно Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

 

 

Консультант суду                                                            В.О. Атаманюк