flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналіз стану роботи з розгляду звернень громадян у Вінницькому районному суді Вінницької області за І півріччя 2018 року

26 червня 2018, 17:04

     Вінницьким районним судом Вінницької області щоденно забезпечується доступ до інформації громадянам та юридичним особам, а також забезпечується використання громадянами та юридичними особами права на звернення в порядку Закону України «Про звернення громадян».

     Отож, за період з 01.01.2018 по 26.06.2018 до суду зі зверненнями громадян та юридичних осіб надійшло 5 звернень від фізичних осіб.

     По чотирьом зверненням надані відповіді у строки передбачені ст. 20 Закону України «Про звернення громадян». Одне звернення перебуває на розгляді.

     Впродовж зазначеного періоду, головою Вінницького районного суду Вінницької області та керівником апарату суду, на виконання  ст. 22 Закону України «Про звернення громадян», проводились особисті прийоми громадян у встановлені дні прийому, графіки яких розміщенні у приміщенні суду на дошці оголошень та на офіційному веб-сайті суду  (http://vnr.vn.court.gov.ua/sud0203/pro_sud/kerivn/).

     Протягом зазначеного періоду щоденно до Вінницького районного суду Вінницької області особисто або в телефонному режимі звертаються громадяни та представники юридичних осіб, щодо надання інформації, про:

  • призначення судових засідань;
  • виготовлення та видачу судових рішень;
  • надання рахунків для сплати судових зборів та інших платежів;
  • надання інформації щодо стадій розгляду справ та результатів їх розгляду;
  • надання інформації щодо оскарження судових рішень;
  • надання відомостей про автоматичний розподіл справ та визначення головуючої судді по справі.

     На звернення громадян працівниками Вінницького районного суду Вінницької області своєчасно надається необхідна інформація, якщо вона не є  забороненою для розголосу заявнику, а також роз’яснюється про можливість отримання необхідної інформації за допомогою онлайн-сервісів на сайтах Вінницького районного суду Вінницької області, Єдиного державного реєстру судових рішень та Судової влади України.

 

Прес-служба Вінницького районного суду Вінницької області