flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінницький районний суд повідомляє, як наразі працює

28 лютого 2022, 14:50

Вінницький районний суд Вінницької області продовжує здійснювати правосуддя в межах своєї юрисдикції відповідно до Конституції України, діючого законодавства України в умовах запровадженого воєнного стану.

Нажаль, ми не можемо здійснювати судовий розгляд усіх категорій судових справ (цивільних, адміністративних, справ про адміністративні правопорушення, кримінальних справ, де особи не утримуються під вартою, або де не сплинули строки тримання їх під вартою, оскільки більшість таких справ знято з розгляду).

Однак, ми в стані забезпечити розгляд невідкладних справ, які пов’язані із забезпеченням діяльності військово-цивільної адміністрації, розгляд справ про адміністративні правопорушення, вчинені на території району (негайний розгляд), та кримінальних справ, де відносно обвинувачених передбачена можливість дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та домашнього арешту.

Участь у судових засіданнях відбувається дистанційно з використанням відеоконференцзв’язку (як альтернатива система «EasyCon»). У разі можливості, такі судові засідання проводяться за участю обвинувачених, в тому числі, які утримуються під вартою в ДУ « Вінницька установа виконання покарань № 1», а також стосовно осіб, щодо яких вирішуються судом клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру.

При цьому, за необхідності і можливості, забезпечується участь захисників (в тому числі на безоплатній основі).

Для забезпечення Вашої безпеки:

Просимо Вас подавати документацію (звернення, листи тощо) шляхом електронного листування (пошта суду inbox@vnr.vn.court.gov.ua). Зв'язок за телефоном загальної канцелярії  (0432) 61-27-42.

ОСОБЛИВО: Не переймайтесь щодо пропуску строків звернення до суду чи подачі відповідних скарг, - такі строки обов’язково підлягають поновленню при скасуванні воєнного  стану та поновлення діяльності державних органів влади у звичайному режимі.

 

Про зміну  вказаних обставин, будемо повідомляти Вас невідкладно на сайт суду.

 

Слава Збройним Силам України!!!

 

Ми з Вами,

Вінницький районний суд Вінницької області.