flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щиро вітаємо Вас із Державним святом – Днем Конституції України!

28 червня 2023, 09:00

Шановні Українці !

28 червня 1996 року відбулась видатна подія для Української держави та українського народу, ми обрали шлях незалежного розвитку та закріпили це в Конституції України. Ми підтвердили своє прагнення розвивати та зміцнювати демократичну, правову та соціальну державу.

Щиро вітаємо Вас із Державним святом – Днем Конституції України!

Конституція України 1996 року дала поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя. Прийняття Основного Закону є фундаментальним закріпленням нашої незалежності, самовиявленням українського народу жити в суверенній та соборній державі.

День Конституції сьогодні особливо важливий для нас, у часи, коли Україна бореться за свою державність у кривавій війні з російським агресором. Але ми впевнені - ми обов’язково вистоїмо, переможемо, повернемо все своє та продовжимо будувати нову європейську, демократичну країну, в якій громадяни поважають та цінують закони, пам’ятають про свої права та при цьому не  забувають про обов’язки. І саме нам потрібно не схибити та не зійти з вірного шляху – і в цьому нам допоможе віра, впевненість, патріотизм та любов до неньки України!

Слава всім, хто захищає державу!

Слава Україні!

 

З повагою       

колектив Вінницького районного суду Вінницької області!