flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено навчання з пожежної безпеки

17 листопада 2021, 10:26

  16 листопада 2021 року на виконання Заходів  щодо покращення протипожежного  захисту приміщень місцевих загальних судів Вінницької області та Територіального управління  ДСА України в Вінницькій області в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, затвердженого наказом ТУ ДСА України в Вінницькій області 08 вересня 2021 року № 31, фахівцями Вінницького  районного управління ВЗЗПНС у Вінницькому районі НЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області капітаном служби ЦЗ Мариною Палагній та старшим лейтенантом служби ЦЗ Василем Демиденком  проведено спільне навчання з  пожежної безпеки з працівниками Вінницького районного суду та працівниками підрозділу  ТУ ССО України у Вінницькій області.

 Навчання проведено з метою підвищення загальних пожежно-технічних знань,  більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та  алгоритмом дій в разі виникнення пожежі в даному приміщенні, а також практичного відпрацювання порядку застосування та використання наявних первинних засобів пожежогасіння.

   Працівники суду  та працівники підрозділу охорони (м. Вінниця) ТУ ССО у Вінницькій області мали змогу прослухати лекцію, оволодіти теоретичними та практичними знаннями  та пригадати основні правила пожежної безпеки.

  Командиром 1 підрозділу охорони (м. Вінниця) ТУ ССО у Вінницькій області майором Служби судової охорони Ігорем Климчуком доведено працівникам суду порядок дій у  разі виникнення надзвичайної ситуації, а саме: проведення безпечної та швидкої евакуації, планування першочергових дій на випадок стрімкого поширення полум’я та сильного задимлення в приміщенні суду.

   На завершення даного навчання працівники суду мали змогу поставити питання та отримати відповіді і поради фахівців у галузі пожежної безпеки та у разі надзвичайних ситуацій.

                                                                                                                                                                                                                  Пресслужба суду