flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено чергову нараду для працівників апарату суду

02 квітня 2019, 15:55

01 квітня 2019 року у Вінницькому районному суді Вінницької області керівником апарату суду - головою комісії з реорганізації (злиття) Світланою Слободянюк проведено чергову нараду для працівників апарату суду, на якій обговорено найважливіші питання роботи суду.

Звернуто увагу працівників апарату суду на своєчасній здачі справ до канцелярії суду та належному виконанні своїх обов’язків.

Також керівником апарату суду наголошено на дотримані Правил поведінки працівників апарату суду, які мають толерантно та з повагою ставитись до кожного відвідувача суду та сумлінно виконувати свої професійні обов’язки.

Професійний підхід працівника апарату суду до роботи з колегами та відвідувачами може бути продемонстрований через його оперативну роботу на досягнення результату, професійні навички письмового та усного спілкування,  пунктуальність, дотримання вимог етикету, культуру ведення телефонних розмов.

Керівником апарату суду Світланою Слободянюк повідомлено, що консультант суду (по роботі з персоналом) Інна Микитюк з 25 по 27 березня 2019 року проходила підготовку в Національній школі суддів України за програмою для спеціалістів з питань персоналу місцевих (окружних) та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Черкаської і Чернігівської областей та м. Києва, про що отримано відповідний сертифікат.

Після чого консультантом суду (по роботі з персоналом) Інною Микитюк проінформовано про отриманий досвід під час навчання, та доведено інформацію про психологічні особливості ефективного спілкування в професійній діяльності працівників апарату суду, застосування антикорупційного законодавства щодо державних службовців органів судової влади, відповідальність за окремі правопорушення у сфері корупції та інше.

На продовження наради консультант суду Олена Шеванюк повідомила, що на виконання п.4 рішення Ради суддів України від 17.09.2018 № 53, спільно з експертами проекту USAID «Нове правосуддя» проводиться анкетування відвідувачів щодо якості роботи суду.  Метою опитування є об’єктивна оцінка якості послуг, що надаються судом. В подальшому отримана інформація  використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до суду.

 

 

                                                                                                                      Прес-служба