flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання прес-секретарів у НШСУ

30 травня 2019, 12:46

Навчання прес-секретарів у НШСУ

 

     З 27 по 29 травня 2019 року у Національній школі суддів України проходило навчання з підготовки спеціалістів із забезпечення зв’язків зі ЗМІ, у яких  представники  місцевих та апеляційних судів (Вінницької, Київської, Черкаської, Житомирської, Чернігівської та м. Києва) дізнавались про тонкощі роботи прес-секретаря.

     У даному навчанні взяла участь заступник керівника Вінницького районного суду Вінницької області Любов Чорна.

     Керівниками прес-центру судової влади України Іриною Паламарчук та Оксаною Лисенко надано корисні поради по налагодженню комунікацій під час кризових ситуацій та методикам ефективної взаємодії з мас-медіа, навчали присутніх основам та особливостям підготовки повідомлень про взаємодію суду з представниками засобів масової інформації, організацію судового процесу у разі присутності журналістів та надано багато інших корисних порад.

     На другий та третій день висококваліфіковані фахівці поділились досвідом про правила, стилі та особливості редагування текстів інформаційних повідомлень, правила українського правопису, підготовку текстів для інформаційних виступів, публікацій і прес-релізів та багато іншого.

     Учасники підготовки отримали нагоду поділитися набутим досвідом та отримати від викладачів відповіді на актуальні запитання щодо судових комунікацій.

     За результатами підготовки слухачі отримали сертифікати НШСУ.